当前位置:首页 > 实习报告 > 正文
 

[PEP版四年级英语上册:期末检测题] 四年级上册英语课本人教版

发布时间:2020-02-13 16:04:21 影响了:

PEP人教版小学四年级英语上册期中试卷 班级________姓名__________ 学号_____ 一、找出相对应的大小写字母,用线连起来。(10分) I    M   G   Q   B   L  Y  P  W   D g    l    b    i   w   q  m  d   y   p 二、找出每组单词中不同类的一项,将其代号写在括号里。(10分) (   )1、 A、 window   B、 board         C、 black (     )2、 A、 fifty      B、book          C、 five (     )3、 A、 colour    B、 Chinese book   C、 math book (   )4 、A、 thin      B、 strong       C、student (   )5、 A、 music     B、 nose         C、 mouth (   )6、 A、 bag       B、 pencil        C、 we (   )7、 A、 computer   B、 big          C、 small (   )8、 A、 book      B、 teacher      C、 ruler (   )9、 A、 desk      B、 chair        C、 computer game (   )10、A、 teacher    B、 student       C、 school 三、把下列单词补充完整。(10分) 1、 b_g   2、 b__k   3、 t__cher  4、 fr___d  5、 p__cil      包          书           教 师          朋 友         铅 笔 6、 st_d__t  7、 r_ler 8、 g__l  9、 penc_l-case  10、 b_y 学 生     尺子       女孩        铅笔 盒          男孩   五、单项选择。( 10分) (  )1、I  have  __English  book.       A 、a     B 、an    C 、two (  )2、How  many __do you have?       A、 pencils  B 、pencil  C 、pen (  )3、I  have a sister.__name is  ChenJie       A 、His(他的)   B、 She     C、 Her(她的) (  )4、__is  my seat?       A、 What    B、 Where    C 、How (  )5、__is she?She is Amy.       A、 What    B 、where   C、 Who (  )6、__colour is it?       A、 What    B、 Where   C、 Who (  )7、Let__clean the window.        A 、I    B、 me    C、 we 六、把下列单词分类。(16分)   window   thirteen      music    Chinese book  sports   pencil        door    seven desk    twenty-four   ruler   science math    chair    fifty     English book 科    目:___________     数    字:___________ 学习用品:___________ 杂    物:___________ 七、从B 栏中找出A栏相对应的答语。(10分)                   A                                         B (  )1、How many pencils do you have?          A、 His name is Mike. (  )2、Where is my seat?                     B、 Sure.Here you are. (  ) 3、What colour is this bag?              C、 I have thirty pencils. (  ) 4、What is his name?                   D、 It is near the door. (  ) 5、May I have a look?                    E、 It is orange. (  ) 6 .How many English books can you see?    F、 She is my sister. (  ) 7、Who is she?           G、 I can see five. 八、根据课文内容填空,只填序号。(12分)   A、 have    B、 what   C、 how  D、 here you are  E、 have F、 may Amy:Hi!ChenJie,I__a new schoolbag. ChenJie:Really?__colour is it? Amy:It is black and white.Look! ChenJie:Wow!It is a panda!__nice! Amy:I__many books. ChenJie:A fat panda! ChenJie:__I have a look? Amy:Sure.___ 九、阅读下列短文,并根据短文内容判断句子的正和误,正确的写“T”,错误的写“F”。(5分) I have a friend.Her name is WangChen.She is ten.She is a girl .She is from ShangHai.She is beatiful.She has big eyes,a small nose,a small mouth and long black hair. She likes English. We are good friends. (   )1、WangChen is a boy. (   )2、She is twelve. (   )3、She is from ShangHai. (   )4、She has a big mouth. (   )5、She likes English very much.                                 参  考  答  案 一、Ii  Mm  Gg  Qq   Bb  Ll Yy  Pp  Ww  Dd 二、1、C 2、B 3、A 4、C 5、A 6、C 7、A 8、B 9、C 10、C 三、略 四、略 五、1、B 2、A 3、C 4、B 5、C 6、A 7、B 8、B 9、B 10、C 六、科目:music   sports   science   math 数字:thirteen   seven  twenty-four   fifty 学习用品:Chinese book  pencil  ruler English book 杂物:window  door desk  chair 七、1、D 2、E 3、G 4、A 5、B 6、C 7、I 8、F 9、J 10、H 八、1、A 2、B 3、C 4、E 5、F 6、D 九、1、F 2、F 3、T 4、F 5、T 6、T

相关热词搜索:上册 英语 四年级 期末 检测

相关文章
最新文章

Copyright © 2008 - 2018 版权所有 101505资源网

工业和信息化部 湘ICP备14009742号-22